Google
 

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Sexy μοντέλα παρουσιάζουν φέρετρα!

Ένα γραφείο τελετών, στην Ιταλία, λάνσαρε ένα ημερολόγιο του 2008 όπου πανέμορφα μοντέλα παρουσιάζουν μια σειρά από νέα φέρετρα! Το ημερολόγιο, του γραφείου Cofanifunebri, παρουσιάζει τα μοντέλα με σέξι εσώρουχα που ποζάρουν δίπλα στην νέα σειρά από φέρετρα.
Ο ιδιοκτήτης Maurizio Matteucci υπερασπίστηκε το ημερολόγιο που έκδωσε -πωλείται περίπου 10 ευρώ - ένάντι των αντιδράσεων που εκφράστηκαν από την καθολική κοινότητα της πόλης.
«Είναι καλό marketing και ακόμα είναι ένας πιο κομψός τρόπος να αντιμετωπίσεις ένα τόσο σοβαρό ζήτημα,» είπε ο κύριος Maurizio Matteucci. Εξήγησε πως τα φέρετρα είναι και αυτά ένα είδος προς πώληση σαν οποιοδήποτε άλλο αγαθό και πρόσθεσε πως το εν λόγω ημερολόγιο έχει τεράστια επιτυχία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ

Καλος ο Ιταλός,αλλα ένας δικός μας εισαγωγέας ο Δ.Π., (dim8899@gmail.com) λάτρης των ζώων,ετοιμαζεται να φέρει στην Ελληνική αγορά φέρετρα για κατοικίδια ζωα!!!!!
-Ολα ξεκίνησαν μας είπε απο την ημερα που χασαμε τον Ερμή ,έναν υπέροχο Γερμανικό ποιμενικό και ειλικρινα λυπηθήκαμε όταν το θάψαμε απλα σαν σκουπίδι..
Την ώρα εκεινη σκεφτηκα ότι και τα ζωα που βρισκονται κοντα στον άνθρωπο πρέπει να θάβονται με σεβασμό ..γιατι είναι συνιφασμένα με την ιστορια του ανθρωπου...
Σκυλιά,Γατες, και ότι άλλο έχει συδεσει με μια οικογένεια την ιστορία, θα μπορουν σύντομα να θάβονται σε ένα αξιοπρεπές φερετρο, ενω αργα ή γρήγορα ελπίζουμε να παρουμε και την άδεια ενός νεκροταφείου ζωων.
Οι άνθρωποι σήμερα είναι αρκετα φιλόζωοι και δεν ειναι τυχαίο που στα σχολικα βιβλία εμφανίζεται κείμενο του γνωστού συγγραφέα Γιωργου Σκαμπαρδώνη ,όπου,με τίτλο "Βαγγελιω δεν είσαι εντάξει", μιλά για μια γάτα που σκοτωθηκε σε αυτοκινητικό δυστυχημα και την έθαψε σε μια παραλία..."
Τα φέρετρα κατοικιδίων ζωων πωλούνται μόνο σε χοντρέμπορους..

FILOZOOS